Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Intensivt holistisk healings- og udviklingsforløb

1. februar 2025 | 10:00 17:00

For første gang er der nu mulighed for at deltage i et stærkt udviklende forløb med det internationale Clairvoyante Medie og Healer Erlinng Chriistensen og Sjæls-, Traume- og Psykoterapeut Manja Vestergaard.

Et virkelig spændende, lærerigt og udviklende forløb til dig der er klar til at rykke i din personlige udvikling, lære nyt og samtidig har lyst til at skabe et tæt netværk med andre ligesindede. Inkluderet i forløbet er Reiki 1 og 2 uddannelsen!

På dette forløb trænes du grundigt, så du får udbygget dine personlige og sociale kompetencer, får et dybt kendskab til dit mentale sind, din intelligente krop og din åndelige forbindelse. 

Med faglig viden og konkrete øvelser vil vi guide dig på denne dybe indsigt i dig selv og tage dig med på en tryg og transformerende rejse ind i din selvopfattelse og skabelsen af den du ønsker at være. 

Efter dette udviklende personlige uddannelses og healingsforløb, tilpasset til dig, har du fået udbygget dit holistiske menneskesyn og dit spirituelle netværk. Fået stærkere kontakt til din indre verden og den åndelige verden. Du har opnået nye indsigter, aha oplevelser og ændringer af dine uhensigtsmæssige tanke- og følelsesmønstre. Som en del af forløbet bliver du samtidig uddannet Reiki 1 og 2 healer.

Manja Vestergaard

50510617

Se Arrangør hjemmeside