Vejen til et stærkt liv på 8 dage

Et helt unikt og powerfuldt udviklingsforløb til dig der er klar til at lytte til dit indre og mærke det liv du fortjener!

Føler du dig begrænset i dit liv og har svært ved at leve som den bedste udgave af dig selv? Mærker du overvejende stress og uro i kroppen og længes efter mere overskud og livsglæde? Er du gået igennem svære livsbeslutninger og trænger til at finde dig selv igen? Trænger dit selvværd til en energi og værdi påfyldning? Er du træt af at sidde fast og er klar til en livsforandring?

Så er dette forløb præcis noget for dig!

Dette forløb giver dig, alt det du har brug for til din udviklingsrejse. Du får viden, redskaber, øvelser og forståelse for krop, sind og sjæl. Du får rykket ved dine paradigmer, får en helt ny bevidsthed om hvordan din krop og dine tanker skaber det liv, du har i dag og ikke mindst hvordan du ændrer dette mønster til, at skabe det liv du i virkeligheden higer efter.

Dette er din mulighed for, at lære de mest effektive teknikker til at klare dig gennem livets svingninger og måske endda hjælpe og støtte andre igennem deres.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Næste udviklingssforløb starter: 14. januar fra kl. 10.00-17.00

Hvad får du

Du får meget mere end du regner med og sandsynligvis noget helt andet end du regner med. Det er den bedste investering i dig selv.

Kontakt til dit inderste – din sjæl

En forståelse for hvem/hvorfor du er som du er

Ny og banebrydende viden om din intelligente krop

Redskaber til at hjælpe dig selv og andre videre

Powerfulde teknikker

Bevidsthed om hvor stor indflydelse du har på dit liv

Indhold de 4 weekender:

🧬  Kroppens Sprog

Din intelligente krop. Hvad betyder dine symptomer og hvordan finder du årsagen bag symptomerne. Du lærer at se din krop som en intelligent medspiller og får mulighed for at forstå dens signaler og forstå hvorfor den reagerer som den gør.

🤌  Tankefeltterapi

Du lærer enkle og powerfulde tapping teknikker til forløsning af fysisk og psykisk ubehag. En effektiv, skånsom og revolutionerende forløsningsmetode fra østens viden om kroppens meridianbaner. Et uundværligt værktøj!

🙏  Meditation

Gennem meditation oplever du dybe rejser i dit indre. Du kommer helt derind, hvor du kan finde dine egne svar, uanset hvor du er på din vej. Svar der ikke er farvet af uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger. Men svar der viser dig den rette vej og modet til at følge den.

🦋  Ny Bevidsthed

Hvilke mønstre, overbevisninger og traumer styrer dig og dit liv? Hvad er det, der i virkeligheden står i vejen for, at du kan opnå, det du ønsker og leve dit liv fuldt ud? Du kommer i dybden med hvem du er, hvorfor du er som du er og effektive redskaber til at forløse det, du ikke længere ønsker at slæbe rundt på. 

💫  Healing

Forståelse for energierne i og omkring dig. Hvordan bruger du dem. Du lærer hvordan du healer og afbalancerer dig selv og andre og får en vis forståelse for universets bevidsthed og dens healende kraft.

🌸  Online opfølgning

Ud over de 4 moduler får du 3 online live meditationer, hvor du får øvelse i at skabe den dybe hjertekontakt. Den kontakt der skal hjælpe dig til at høre og turde lytte til din indre stemme og ikke mindst følge den.

Udtalelser om Manja vestergaard

Manja er utrolig inspirerende at arbejde sammen med både som kursusleder og som terapeut. Det er fantastisk at lære om energiernes påvirkninger og hvordan vi kan udvikle os ved hjælp af disse. Med tak for alt det, som du har lært mig, giver jeg dig Manja, mine bedste anbefalinger.

Ane-Mette Sandgrav, Lemvig

Jeg har endnu ikke mødt et menneske der er så imødekommende, åben, forstående og livsglad som Manja. For mig er hun enormt inspirerende, og det har været med til at jeg har udfordret og udviklet mig selv.

Jeg anbefaler alle at benytte sig af Manjas rådgivning, terapi, telepati, afdøde kontakt osv., jeg er enormt taknemmelig for alt det hun bidrager til i mit liv.

Line Sandgrav, Holstebro

Praktisk

Kr. 2995,-

Prisen er pr. modul i alt 4 moduler:
14+15/1, 11+12/2, 11+12/3, 6+7/4
Alle dage fra 10.00 – 17.00

Inklusiv fuld forplejning (frokost, eftermiddagskaffe, frugt/snacks og kaffe/the hele dagen).

Tilmeld dig mens der er plads. Følg linket herunder.

Glæder mig til at møde og hjælpe dig!