Intensivt holistisk healings- og udviklingsforløb

For første gang er der nu mulighed for at deltage i et stærkt udviklende forløb med det internationale Clairvoyante Medie og Healer Erlinng Chriistensen og Sjæls-, Traume- og Psykoterapeut Manja Vestergaard.

Et virkelig spændende, lærerigt og udviklende forløb til dig der er klar til at rykke i din personlige udvikling, lære nyt og samtidig har lyst til at skabe et tæt netværk med andre ligesindede. Inkluderet i forløbet er Reiki 1 og 2 uddannelsen! Læs mere her på siden eller ring og hør, om dette forløb er noget for dig!

Vi glæder os til at møde og hjælpe netop dig!

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Forløbet starter: primo 2025

Hvad får du ud af forløbet?

På dette forløb trænes du grundigt, så du får udbygget dine personlige og sociale kompetencer, får et dybt kendskab til dit mentale sind, din intelligente krop og din åndelige forbindelse.

Vi møder som menneske mange udfordringer i hverdagen, som kræver, at vi har styr på vores indre, vores værdier og evnen at stå fast på en balanceret og selvkærlig måde. Ellers mister vi let os selv til frustration, depression, sygdomme og meningsløshed. Måske føler du dig styret af mønstre fra fortiden. Har svært ved at nå dine mål, sige fra eller stå ved dig selv. Måske er det problemer i kærlighedslivet eller andre relationer der fylder. Eller måske har du svært ved at mærke dig selv og virkelig kende din egen identitet?

Alt dette fylder og dræner dig unødigt for energi. For at løse disse problemer træner vi dig i forståelsen for dine indre mekanismer, sammenhængen mellem krop, sind og ånd og giver dig værktøjerne til at tackle udfordringerne. Så du på den måde får de bedste muligheder, for at stå stærkere i dig selv og skabe de vedvarende forandringer du ønsker.

Med faglig viden og konkrete øvelser vil vi guide dig på denne dybe indsigt i dig selv og tage dig med på en tryg og transformerende rejse ind i din selvopfattelse og skabelsen af den du ønsker at være.

Efter dette udviklende personlige uddannelses og healingsforløb, tilpasset til dig, har du fået udbygget dit holistiske menneskesyn og dit spirituelle netværk. Fået stærkere kontakt til din indre verden og den åndelige verden. Du har opnået nye indsigter, aha oplevelser og ændringer af dine uhensigtsmæssige tanke- og følelsesmønstre. Og som en del af forløbet bliver du samtidig uddannet Reiki healer (1 og 2).

Vi kommer omkring emner som:

Forståelse for dit holistiske/spirituelle menneske
Vision og målsætning, hvordan opnår du dem
Holistisk, spirituel vejledning – dig selv og andre

Psykisk træning og intuitions træning
Dine psykiske/clairvoyante evner
Aktiv lytning

De kosmiske love og den frie vilje
Den åndelige verdens opbygning
Karmatanker, hvordan fungerer de

Lær at forstå kroppens intelligente sprog
Traumer, deres opståen og forløsning
Reinkarnation og sorgarbejde

Aura og chakra lære
Regression, tidslinje arbejde
Kontakt til afdøde

Selvhypnose
Meditation, hvornår og hvordan
Reiki 1 og 2 uddannelsen

Naturhotellet Petersborg

Retreatet afholdes på det unikke Naturhotel Petersborg i det smukke Djursland. Et skønt sted beliggende i naturlige landlige omgivelser med masser af ro og plads der giver dig de bedst tænkelige rammer for din udvikling, oplevelse og læring.

Der er flotte nye undervisningslokaler og spisesal. Skal stemningen være helt særlig har vi mulighed for at rykke over i det store flotte undervisningstelt med gulvstole. Er vejret med os, foregår morgen meditationen/yogaen/stilheden udendørs på de store træplateauer med beroligende udsigt til marker og skov.

Om aftenen indbyder stedet også til helt særlige og anderledes aktiviteter, der i den grad er med til at styrke fællesskabet og oplevelsen. Der er bålplads, bålhytte, isbad, vildmarksbad, sauna og saunagus som så du får stimuleret alle dine sanser og kropsfornemmelser.

Selve overnatningen foregår i de helt nye enkeltmands glampingtelte med strøm.

Vi har valgt de perfekte rammer til din oplevelse, udvikling og indlæring. Glæd dig!

om UNDERVISERNE ERLINNG OG Manja

Erlinng Chriistensen

Det erfarne clairvoyante medie og healer Erlinng Chriistensen har med sin baggrund som friskolelærer, socialpædagog og 25 år i den åndelige verdens tjeneste, en dyb forståelse for det enkelte menneskes psykiske evner, styrker og udfordringer.

Med sin skarpe clairvoyante evne møder han dig der, hvor du er, og hjælper/rådgiver dig ind i forståelsen af dit mentale sind, dine åndelige hjælpere og til at finde dine evner.

Manja Vestergaard

Sjæls-, Traume- og Reg. Psykoterapeut Manja Vestergaard har en dyb forståelse for traumernes opbygning, kroppens intelligente sprog, reaktioner og en bred vifte af effektive værktøjer til forløsning af det der blokerer og begrænser dig i livet.

Manja er skarp til at guide dig til en forståelse af dit indre og til at finde de bagvedliggende årsager til din krops symptomer og dine mentale mønstre.

Praktisk

Kr. 34.800,- incl. moms

Start 2025

Inklusiv fuld forplejning og overnatning.

Depositum på 7800 kr. betales ved bindende tilmelding. Det resterende beløb betales samlet eller i aftalte antal rater.

Tilmelding via linket herunder.