Holistisk sensommer retreat

Et helt nyt retreat med fire stærke formidlere; Erlinng Chriistensen, Christina Præstkær, Heidi Herner Due og Manja Vestergaard. Fire undervisere der på kærlig og professionel vis, vil guide dig ind i forståelsen og udviklingen af dit indre.

Selvudvikling, spændende emner, forskellige indgangsvinkler, relationer og fællesskab, saunagus, isbad, natur, lækker mad og overnatning i helt nye enkeltmans glampingtelte midt i naturen. Læs mere her på siden eller ring og hør, om dette retreat er noget for dig!

Vi glæder os til at møde, inspirere og guide dig!

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Retreatet foregår : 3. – 8. september 2024

Du får

FORDYBELSE OG INDSIGT
I dig selv, dine indre mønstre, hvorfor dit liv, er som det er og mulighed for at forløse det der ikke længere tjener dig.

INTUITIONS TRÆNING
Hvor du kan blive skarpere i brugen af din intuition og clairvoyante evne og hvordan du bedst muligt bruger det i hverdagen.

INDBLIK I KROPPENS SPROG
Så du vil opleve din krop og dens signaler som en intelligent medspiller fremfor en besværlig modstander.

INDDRAGELSE AF NATUREN
Til at skabe dyb ro til fordybelse i krop, sind og sjæl. Mærke naturens styrke.

NÆRENDE FÆLLESSKAB
I kærligt samvær med andre spirituelt- og udviklings interesserede deltagere.

Undervisere:

Et stærkt 4-kløver team

Teamet af de 4 undervisere er samme team som står bag ‘DIT HOLISTISKE LIV’. En gruppe med en mission om at dele, inspirere og vejlede dig i at finde ind til netop din kerne – på et fysisk, spirituelt og mentalt bevidsthedsniveau. Vores menneskesyn er, at alt hænger nøje sammen og at du selv er ansvarlig for dit liv og dine handlinger. Vi deler menneskesynet om karmatankerne, reinkarnationstankerne, den åndelige verden og det hele menneske.

Erlinng Chriistensen & Heidi Herner Due

Er begge clairvoyante medier og healere. Erlinng og Heidis intention er at hjælpe dig med at forstærke din intuition og din clairvoyante evne. Du vil arbejde med forskellige former for clairvoyance, afdøde kontakt, regression, selvhypnose, din tidslinje, etik, tidligere liv, spiritualitet og meget mere.
Læs mere på www.erlinngchriistensen.dk og www.heidihernerdue.dk

Christina Præstkær

Yogalærer, meditationslæreterapeut og lyd-healer. Christina guider dig i dybden i din krop gennem yogaens mentale, følelsesmæssige og energetiske aspekter, frem for den fysiske udfoldelse. Yogaen og meditationen understøttes i en unik kombination med lydhealing og klangskåle, som hjælper dig endnu dybere i dit indre forløsningsarbejde.
Læs mere på www.christinapraestkaer.dk

Manja Vestergaard

Sjæls-, Traume- og Reg. Psykoterapeut. Manja vil inspirere dig til at se anderledes på dine symptomer, din krop og måden du lytter og kommunikerer med den på. Hjælpe dig til forløsning og forståelsen for dine traumer, følelsesmønstre, årsagerne bag og deres påvirkning på dit liv og din hverdag.
Læs mere på www.manjavestergaard.dk

Naturhotellet Petersborg

Retreatet afholdes på det unikke Naturhotel Petersborg i det smukke Djursland. Et skønt sted beliggende i naturlige landlige omgivelser med masser af ro og plads der giver dig de bedst tænkelige rammer for din udvikling, oplevelse og læring.

Der er flotte nye undervisningslokaler og spisesal. Skal stemningen være helt særlig har vi mulighed for at rykke over i det store flotte undervisningstelt med gulvstole. Er vejret med os, foregår morgen meditationen/yogaen/stilheden udendørs på de store træplateauer med beroligende udsigt til marker og skov.

Om aftenen indbyder stedet også til helt særlige og anderledes aktiviteter, der i den grad er med til at styrke fællesskabet og oplevelsen. Der er bålplads, bålhytte, isbad, vildmarksbad, sauna og saunagus som så du får stimuleret alle dine sanser og kropsfornemmelser.

Selve overnatningen foregår i de helt nye enkeltmands glampingtelte med strøm.

Vi har valgt de perfekte rammer til din oplevelse, udvikling og indlæring. Glæd dig!

indhold OG emner

Program

Hver morgen:
Starter vi blidt og kærligt ud med morgen yoga, meditation, klang, lydhealing eller stilhed så du får ro til at starte dagen med at mærke dig selv, din sjæl og din krop.

Aftenaktiviteter:
Om aftenen er der tid til hygge, fællesskab, sparring og til at skabe gode og berigende relationer på tværs i gruppen. Derudover vil der være fælles aktiviteter som bålhygge, vildmarksbad, isbad, saunagus og klarsynsaften. Naturligvis alt efter hvad du har lyst til.

Daglige workshops

Kærligt ledet af de 4 undervisere med emner som:

– Træning af dine clairvoyante evner/intuition

– Meditationstræning

– Traumer, fastlåsning og forløsning

– Din spiritualitet i hverdagen

– I dybden med klang, lydhealing og yoga

– Lær at forstå kroppens sprog

– Stilhed med naturen

Praktisk

Kr. 11.499,- incl. moms

3 – 8 september 2024

Inklusiv fuld forplejning og overnatning.

Depositum på 4200 kr. betales ved bindende tilmelding. Det resterende beløb betales 2 måneder før start.

Tilmelding via linket herunder.