Intensivt selvudviklings boost

Er du der, hvor du gerne vil være? Indeholder dit liv, det du ønsker? Har din krop det godt? Kan du mærke dig selv og tydeligt finde dine egne svar? Føler du, der mangler noget i dit liv, uden du nødvendigvis ved hvad det er? Find svarene i dig selv og hop med på denne intensive og inspirerende rejse, hvor jeg giver dig et kærligt skub med retning mod din sjæl.

Dette 4 dages selvudviklingsforløb er et intensivt forløb med max. 6 deltagere, hvor hensigten er, at give dig viden og bevidsthed om dit indre, dine mønstre og dit liv. Så du allerede efter første uge kan mærke en spirende forandring

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Hvad får du

Du får meget mere end du regner med. Og sandsynligvis noget helt andet end du regner med. Det er den bedste investering i dig selv.

Selvværds boost

Værdi følelse

Forståelse for den du er

Redskaber til at blive den du ønsker

Powerfulde teknikker

Du bliver set som den du er

Indhold de 4 dage:

🌟 Dag 1

Hvad fortæller din krop?

Denne dag får du en helt ny indsigt i de skjulte sammenhænge mellem dine følelser og din krops fysiske symptomer. Vi kigger på, hvad der ligger bag og hvad der skal til for at opnå større balance.

🌟 Dag 2

Bør du reagere på dine følelser?

Hvor kommer dine følelser egentlig fra og hvad prøver de at fortælle dig? Hvis du ønsker at skabe ændringer i dit liv og skabe nye og bedre følelser, må du først forstå hvad der styrer dig.

🌟 Dag 3

Hvordan mærker du din indre kontakt?

Kender du din indre stemme, der taler fra hjertet udenom dine overbevisninger og traumer? Det er den du skal lytte til, når du ønsker at leve din sjæls mission og det liv du ønsker.

🌟  Dag 4

Du bestemmer!

Den sidste dag bestemmer du sammen med gruppen, hvad temaet eller temaerne skal være. Du har allerede nu lært en masse nyt om dig selv og din krop, så måske du mest har brug for at samle trådene. Eller måske at lære mere. Alt er muligt!

Udtalelser om Manja vestergaard

Imponerende! Manja er virkelig dygtig, hjertevarm, meget inspirerende og med en sjælden forståelse for vores krop og psykiske sammenhænge.

Pia, Hobro

Taaaaark for i går – viduuuunderliiiig session! Er du vimmer en fed energetisk oplevelse! Jeg er i gang med at forsøge at implementere dine råd her i dag og fik sørme afværget en lurende morgenmigræne. Det er jo FANTASTISK!!

Lisbeth Rishøj, Storvorde

Praktisk

Kr. 6400,-

Prisen er for alle 4 dage 10.00 – 17.00
Inklusiv fuld forplejning (frokost, eftermiddagskaffe og snacks/kaffe/the hele dagen).

Tilmeld dig mens der er plads! Følg linket herunder.

Glæder mig til at skubbe dig kærligt på vej!

Datoer kommer!