Psykoterapi behandlinger i holstebro

Jeg tilbyder forskellige behandlinger og terapiformer, til dig der ønsker at forstå din egen intelligente krop og dit komplekse sind.

Klik på en af behandlingerne herunder læs mere om hvad den enkelte behandling består af og hvad du kan forvente at få med hjem.

Har du spørgsmål til mine behandlinger eller terapiformer, så kontakt mig endelig, så tager vi en snak om hvem du er, hvor du er og hvor du gerne vil have hjælp til at komme hen i dit liv. Spørg om hjælp så du ikke længere behøver at nøjes.

Behandlinger der udvider din bevidsthed

UDTALELSER OM MANJA VESTERGAARD

Manja har lært mig at stå ved mig selv for netop den jeg er, hvilket kan være udfordrende, når der i øjeblikket er så meget fokus på det perfekte glansbillede. 

– Line Sandgrav, Lemvig

Hun har hjulpet mig af med smerter i kroppen, lært mig at gå ind i de ubehagelige følelser for at forløse dem, hun har sat mig fri på SÅ mange måder. Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg valgte at overgive mig 100% , stole på hende, og gå med alt hvad hun sagde jeg skulle gøre. 

– Isobel Sommer, Roskilde

Tag med på et unikt meditations- eller udviklingsforløb

Vil du for alvor sætte skub i din personlige udvikling og din bevidsthedsrejse???

Så tag med mig på en intensiv rejse sammen med andre modige mennesker – der alle deler samme ønske om, at udvikle sig personligt som menneske.