Klienternes oplevelser

Kan jeg mon få hjælp til dette? Kan det overhovedet ændres? Måske jeg er den eneste der har det sådan? Måske jeg skal acceptere at have det sådan? Er Manja mon den rigtige til at hjælpe mig?

Det vil næsten være mærkeligt hvis alle disse spørgsmål ikke trængte sig på. Måske du kan få svar på nogle af spørgsmålene, ved at læse om andres oplevelser og resultater herunder. Hvis ikke så kontakt mig endelig og lad os få en snak om din situation og hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Jeg har nu været i terapi hos Manja 6 gange, og allerede fået mere ud af det, end flere års samtaler hos en psykolog. Hun har en særlig evne til at se og mærke essensen og finde det der gør mest ondt – og tage sig af det, tale til det indre barn. Det er virkelig frisættende. Smukt og værdifuldt.

Janne Søgaard, Horsens

Flyskræk. Jeg er kommet hjem fra ferie til Gran Canaria og flyveturen derned og hjem gik over al forventning. Jeg havde det så godt at jeg kunne spise i flyet og nyde maden imens. Kvalmen var på maks 2 ud af 10 da der var turbulens på vej ned. Hele min familie var elle vilde da vi landede! Tak.

Julie Dahl, Ålborg

Enestående smuk og berigende oplevelse som rørte mig dybt ind i sjælen. En fuldstændig enestående, rørende, dyb og vild rejse ind til og i mit hjerterum med din åbne, præcise, kærlige guidening, der gjorde det muligt. Det jeg mødte, så, mærkede og oplevede derinde rørte mig dybt – især invitationen til sjælen om at komme tilbage. Oplevelsen arbejder fortsat i min krop, sind og sjæl.

Inger Bothmann, Ribe

Tirsdag aften fik jeg en clairvoyance med healing. Manja mærkede min skulder og øje – faktisk hele den side af mig – og healingen gik igang. Der var også en energi, som ikke var min. Den blev fjernet. Manja mente, at det med skulder, hals og øje havde med min indlæggelse som 3 mdr. gammel agt gøre. Jeg har haft det mærkbart bedre i skulder og arm siden.

Birgit Skovgaard, Horsens

Jeg siger tak dybt fra mit hjerte. Jeg ved vi ikke er færdige, men jeg kan mærke at jeg kan klare det med hjælp fra dig. Jeg har ikke følt mig selv så meget de sidste mange år, som jeg har på vores tid idag. Igen Manja, tak.

Pernille Louise, Vejle

En ret forunderlig oplevelse – men spot on! Alle burde have tilgang til hjælp af denne type. Vores og Alexanders hverdag er helt forandret. Nu forstår vi hinanden og endelig ser vi store fremskridt hos Alexander.

Lotte, Holstebro

Hold nu helt op, sikke en vild oplevelse og rejse du tog mig med på igår. Jeg har aldrig i hele mit liv følt, mærket og fornemmet hjerterummet så stort, stærkt, rummeligt, smukt og lyst som i går. Og fantastisk at få forbindelsen til tankerne fra hjerterummet som klart fylder mest hos mig, og prøve at skabe balance imellem dem. Af hjertet tak for at tage mig med på denne vidunderlige smukke rejse til mit indre og kunne møde verden fra dette sted.

Inger Bothmann, Ribe

Taaaark for i går- viduuuuuuunderliiiig session! Er du vimmer en fed energetisk oplevelse! Jeg er i gang med at forsøge at implementere dine råd her i dag og fik sørme afværget en lurende morgenmigræne. Det er jo FANTASTISK!!! Jeg har døjet så meget med migræne og spændinger i hoved, nakke, kæbe og omkring øjnene i nogle dage nu – i morges fågnede jeg op kan ikke mindes, hvor lang tid siden det er, at jeg har haft det SÅ godt – ingen spændinger nogensteder overhovedet.

Lisbeth Rishøj, Storevorde

Manja er en meget imødekommende og favnende terapeut. Hos Manja bliver man mødt, der hvor man er, uanset om det drejer sig om samarbejdsvanskeligheder med sine dyr, personlige problemer eller ønsket om udvikling. Manja er utrolig inspirerende at arbejde sammen med både som kursusleder og som terapeut.

Det er fantastisk at lære om energiernes påvirkninger og hvordan vi kan udvikle os ved hjælp af disse. Med tak for alt det, som du har lært mig, giver jeg dig Manja, mine bedste anbefalinger.

Ane-Mette Sandgrav, Lemvig

Imponerende! Manja er virkelig dygtig, hjertevarm, meget inspirerende og med en sjælden forståelse for vores krop og psykiske sammenhænge. Jeg fik langt mere ud af sessionerne end forventet. Ja faktisk noget helt andet end forventet. Det er de vildeste rejser hun førte mig igennem og sikke en forskel i min hverdag, da først traumerne begyndte at slippe. Og ikke mindst forskellen i min måde at opleve verden på.

Min forståelse af mig selv og min fysiske krop er for altid markant ændret. Jeg kan absolut kun anbefale alle, der tumler med noget i hverdagen, at opsøge Manja. Kan varmt anbefales.

Pia, Hobro

Rejsen ind i mig selv var forunderlig. Den varede ikke mere end en time, men føltes som en uendelighed. Den uendelighed higer jeg efter at afsøge hver en krummelurer i. For jeg gik jo ind for at nå til noget bestemt, og undervejs blev jeg suget ind i alt muligt andet. Jeg grinte og græd undervejs, og jeg blev mere fri. Og jeg nåede i mål.

Når jeg tænker på healings seancen med Manja, starter der sådan en slags farvestrålende hvirvelvind inde i mig. Det er som om at mit indre skriger efter mere. Ikke på en dårlig måde, men på en nysgerrig og opklarende måde. Universet har så mange lag, og jeg er meget nysgerrig.

Med Manja i stolen overfor mig var jeg tryg og slap derfor alle skjold. Ikke engang hendes fysiske berøring på min krop, som er så ubehagelig følsom, vakte ubehag. Det Manja kan er særligt, og selvom jeg intet har at sammenligne med ift. healing, så er jeg ikke i tvivl om at hun er meget dygtig.

Nina, Holstebro

Jeg er en ung mand på 33 år, der det meste af mit liv, har været bange for vand i store mængder, altså vandskræk. Jeg var angst for det mørke vand, uvisheden om hvad der var i vandet eller på bunden, hvis jeg gik ud i vandet fra en strand. Selvom det var en swimmingpool med klart vand, var jeg total angst bare ved tanken om ikke at kunne bunde, eller hvis jeg ville gå i panik.


Og idet jeg altid har været bange for vand, har jeg aldrig lært at svømme, men kunne rigtig godt tænke mig at lære det. Så jeg fik hjælp af Manja, til at få min angst for vand, mit vandskræk helt ud af kroppen.

Dagen efter terapien, var jeg i en swimmingpool, hvor jeg faktisk lærte at svømme efter en times tid. Jeg er selv lidt overrasket over at det gik så hurtigt. To dage efter var jeg i en kæmpe sø, der var mørk og der var dyb. Og der svømmede jeg rundt helt ude på det dybe vand. Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi troet skulle ske for mig.

Rene Mandal, Ørsted

Jeg har ikke haft ondt i kæbe eller store tæer siden vores sidste snak/seance. Mine kolleger har også bemærket at jeg har fået mere energi og er blevet mere udadvendt. Og jeg oplever selv at jeg har fået mere fodfæste. Føler mig mere klar på hvad jeg vil og jeg går efter det. Så endnu engang tusind tak for hjælpen Manja.

Bente Madsen, Sjælland

Terapi hos Manja kan klart anbefales. Efter et par ganges terapi hos Manja forbedredes min søvn væsentligt. Føler mig tryg med Manja og for hver gang terapi slapper min krop mere og mere af, dejligt – giver livskvalitet. Jeg bliver set og accepteret som den person jeg er – hendes evner som terapeut er virkelig gode.

Anne Damkjær, Glamsbjerg

Du har flyttet Signes hovedpine til en meget lavere skala. Hun har udfordringer ja – men der er en forandring til det bedre der er til at få øje på.

Merethe Jensen, Vissenbjerg

Tusind, tusind tak Manja. Denne mulighed skulle alle forældre tilbydes. Stor taknemmelighed.

Ella, Als

Gennem de sidste 2 år har jeg benyttet mig af Manjas forskellige ydelser med fokus på min egen personlige udvikling. Det har medført at jeg har fået behandlet en masse traumer, er blevet bedre til at håndtere svære situationer, hvor jeg bliver tricket, og ikke mindst at jeg er blevet mere opmærksom på hvem jeg er som person.

Manja har lært mig at stå ved mig selv for netop den jeg er, hvilket kan være udfordrende, når der i øjeblikket er så meget fokus på det perfekte glansbillede.

I takt med at min personlige udvikling er gået fremad har jeg også fået hjælp til min spirituelle udvikling. Det har resulteret i at jeg nu har selvtillid til at bruge mine evner til både at hjælpe andre, men også til at udvikle mig selv.

Igennem de sidste to år har der endnu ikke været en problemstilling, som Manja ikke har kunne hjælpe mig med at løse. Udover det personlige og spirituelle har hun også hjulpet mig med flere fysiske problemer, blandt andet smerter i knæ, hofte og skuldre. Men det der har betydet mest er hendes behandling af mit eksem. Selvom det var en længere proces, så endte det med at forsvinde helt uden brug af medicin eller lignende.

Jeg har endnu ikke mødt et menneske der er så imødekommende, åben, forstående og livsglad som Manja. For mig er hun enormt inspirerende, og det har været med til at jeg har udfordret og udviklet mig selv. Jeg anbefaler alle at benytte sig af Manjas rådgivning, terapi, telepati, afdøde kontakt osv., jeg er enormt taknemmelig for alt det hun bidrager til i mit liv.

Line Sandgrav, Holstebro

Manja er et af de mest fantastiske, dygtigste, omfavnende og rummende mennesker jeg har mødt. Jeg har modtaget traumeterapi af Manja via zoom, og woooow det er vildt. Det er ufatteligt, hvad hun kan gøre selv på en skærm.

Hun har hjulpet mig af med smerter i kroppen, lært mig at gå ind i de ubehagelige følelser for at forløse dem, hun har sat mig fri på SÅ mange måder. Jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg valgte at overgive mig 100% , stole på hende, og gå med alt hvad hun sagde jeg skulle gøre.

Jeg er uddannet coach og egentlig ret meget inde i selvudvikling. Men den dybeste transformation er sket med Manja. Hun skærer fuldstændig igennem mine egne historier og forestillinger, mine egne opsatte begrænsninger og alt det crap jeg har bildt mig selv ind.

Jeg kan kun give min respekt, min kæmpe anbefaling – og ønske dig som læser det her og vælger Manja tillykke. Det kan godt være det er hårdt, men hvis ikke det er hårdt først, hvordan skal vi så give slip på det der ikke gavner os? Kærligste anbefalinger Isobel.

Isobel Sommer, Roskilde

Jeg har gået i terapi ved Manja i over et år, i den tid har hun grebet mig, set og rummet mig på en måde som jeg sjældent har oplevet det, i stort som småt. Manja kan altså noget helt særligt og selvom vi kun har mødtes fysisk en enkelt gang (resten har været online) så formår hun at skabe et trygt rum, hvor den digitale mur opløses og nærhed opstår. Manja har mine allerbedste anbefalinger!

Louisa Allen, Langeland

Jeg har mødt og fået behandling af Manja et par gange. Det har været en berigende og dejlig oplevelse hver gang. Manjas varme og tålmodige udstråling har været gennemgående i selve behandlingen og i samtalen før og efter. Jeg har været fuldt ud tryg i hendes kompetente hænder og store viden og har virkelig nydt godt af hendes behandlinger. Varmeste anbefalinger…

Thea Skembes, Skanderborg

Jeg er meget glad og tryg ved Manja som terapeut. Føler mig guidet og hjulpet, når tingene er svære. Manja har en god indføling og er nem at tale med. De varmeste anbefalinger herfra.

Rikke Lykke Kallesen, Gelsted

Manja er den skønneste kvinde med den største værktøjskasse af forunderlige og effektive teknikker til at udvikle mere glæde og tilfredshed i livet.

Aselya Åbenhus, Frederikshavn

Det er gået rigtig godt, siden du var her og rense huset. Der har været “ro” i huset siden. Nu er jeg helt tryg ved at være alene hjemme. Det er så dejligt – så tusind tak for hjælpen.

Lis Kærgaard, Barrit

Igennem mine 4 år hos Manja, har jeg haft flere ‘aha’-oplevelser end jeg mindes at have haft i gymnasiet. Livet er både så simpelt, men samtidig så kompleks. Uden at vi er klar over det, spænder vi ben for os selv igen og igen. Jeg elsker nu at udvikle mig, at arbejde med mine traumer, skygger og smerter. Det turde jeg før mit arbejde med Manja slet ikke at overveje overhovedet at se på. Jeg så altid ud ad, stillede mig selv i offerrollen igen og igen. Vi er heldigvis hver især meget mere værd end det. Siden jeg begyndte at arbejde med mig selv på den måde, at jeg tog ansvar for mig selv, mine følelser, tanker handlinger og ikke mindst min bagage, fik jeg ryddet så meget op, at jeg nu lever DET liv JEG vil leve. Samtidig med at jeg meget bedre kan rumme mig selv og andre i livet og de enkelte processer, som vi må være i.

Men, når man begynder på den slags arbejde, lærer man en masse om de basale og grundlæggende love som universet kører efter. De er ens for os alle. I mit forløb 1-1 med Manja fik jeg det skræddersyet i en masse terapi, men jeg manglede til tider et sammenhold eller ophæng i et fællesskab, som også lærte og forstod reglerne. Det blev lidt ensomt, fordi man begynder at se tingene meget anderledes, men alle andre i ens omgangskreds flytter ikke nødvendigvis med. Det er nu muligt med et forløb hos Manja, at dele de her oplevelser med likemindede. Det vil jeg helt sikkert anbefale, i og med at man kombinerer det skræddersyede terapi med et fællesskab og fælles læring som lægger et godt fundament for den øvrige terapi.

Laura van der Meer, Agerskov

Jeg har været hos Manja to gange online. Jeg kan varmt anbefale Manja, selvom man ikke bor i nærheden af hendes klinik. Jeg mærkede tydeligt hendes omsorg og hvordan hun holdt rummet for mig. Jeg følte mig både set og forstået. Jeg er vild med, at hun bruger hendes spirituelle evner under traumeterapien og hjælper mig der, hvor jeg ikke selv har kontakt til min krop. Jeg har kun været der 2 gange, og jeg glæder mig til vores næste sessioner.

Pernille Christensen,

Kæmpe anbefaling – Manja er en ekstremt dygtig traumeterapeut. Da jeg bor på Sjælland foregik det via pc skærm, og jeg følte jeg havde rimelig tjek på det hele. For mig var det en pengeblokering, en frygt for at have mange penge som lå i mig. Jeg fandt i løbet af timen mig selv i fosterstilling på gulvet med ansigtet ind mod skærmen, og græd med snot i hele hovedet. Det lyder måske ikke som en god ting, men JO FOR POKKER! Jeg har aldrig aldrig nogensinde kunnet give sådan slip før. Det var en befrielse. Og ja, det hjalp, jeg mærkede slippet fysisk i min krop. Alt sker ikke fra dag til dag, men det her, det var et vigtigt første skridt for at jeg kunne arbejde mod den frihed jeg har i dag, men færre arbejdstimer og flere penge. TAK Manja. Jeg har brugt dine clairvoiancer siden og du er så SPOT ON i alt du gør.

Isobel Sommer, Roskilde

Kan kun komme med min varmeste anbefaling af Manja. Jeg er igennem tre år kommet fast hos Manja, som led i min uddannelse til Psykoterapeut. Jeg fandt Manja på facebook og faldt for at hun også havde en spirituel side / tilgang.

Allerede efter 1. gang kunne jeg mærke Manjas empatiske og omsorgsfulde måde at forløse de ting der skete i mig. Hun har støttet og holdt mig i nogle af de vanskeligste sider af MIG, uden at vige fra min side. Den transformation og rejse har hun støttet 100 %.

Vi har virkelig arbejdet med symptomer i kroppen og den tand jeg skulle ha haft enten rodbehandlet og måske rykket ud, efter tandlægens udsagn, ja den sidder i dag på sin plads uden smeter. Vildt! Men det kan traumeforløsende terapi. Tak Manja.

Peter Brix, Fjerritslev

Din krop indeholder alle løsninger og svar på et godt liv. Tør du lytte?

Jeg hjælper og guider dig til et liv med mindre uro, færre smerter og større mening. Du får hjælp til at lytte til din intelligente krop, til at forstå dit komplekse sind og til at skabe det liv du ønsker.