Er dit liv 7 dages rutine, der starter forfra hver mandag?

Står du op til den samme rutine hver dag? Står ud af samme side i sengen, tænder som altid for kaffemaskinen inden du børster tænder, hører morgen nyhederne, kører den samme vej på arbejde, smider dig foran tv’et efter endt arbejdsdag og er klar til en tur i rutinen igen i morgen.

Det kan være svært at bryde en vane og virke uoverskueligt – måske endda umuligt, at komme ud af hamsterhjulet og gøre livet mere levende. Men intet er umuligt! Lad mig inspirere dig med min historie og min måde, at leve et liv med masser af frihed, side om side med hverdagens gøremål, job, heste og single livet som mor til 5 børn.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Hvad får du ud af foredraget

Det er der ingen der ved … men måske du bliver inspireret til at fylde mere spontanitet og livsglæde ind i dit liv. Du bliver måske inspireret til at:

Tænke anderledes

Følge mavefornemmelsen

Ændre på det der ikke fungerer

Udforske hvad der giver dig livsglæde

Tænke mere positivt

Turde leve ud fra egne ønsker frem for andres forventninger

Hvordan ser dit liv ud hvis alt er muligt?

De fleste ønsker en form for frihed. Økonomisk frihed. Følelsesmæssig frihed. Fysisk frihed. Frihed til at turde gøre det der føles bedst uden at blive mødt af fordomme.

Men hvad skal der mon til og hvad tænker andre hvis du ikke længere tager hensyn til deres forventninger til dig?

Vi kan vende hele vores liv på hovedet eller vi kan gradvist ændre vores liv ved at vælge ud fra andre prioriteringer end hidtil.

Det behøver slet ikke være en umulig opgave og det handler i virkeligheden slet ikke om målet – men om at leve et liv, hvor du tager ansvar for, hvad der er vigtigt for dig.

Udtalelser om Manja vestergaard

Manja er et af de mest fantastiske, dygtigste, omfavnende og rummende mennesker jeg har mødt.

Isobel Sommer, Roskilde

Desuden blev jeg helt enormt stolt af min vilde udvikling, som jeg kan takke dig for at hjælpe mig med. Jeg er så utrolig taknemmelig!!

Line Sandgrav, Holstebro

Praktisk

Kr. 165,-

Foredraget Hul i hamsterhjulet varer 2,5 time incl. kort pause.

Jeg holder foredrag i Jylland og på Fyn. I din stue, forening, uddannelsescenter, virksomhed mm.

Glæder mig til at inspirere dig!