Traumeterapi til store livsforandringer

Vi er alle fyldt med tusindevis af små og store traumer, som styrer den måde, vi lever vores liv på. Du lever og agerer ikke frit til dit højeste bedste. Men ud fra det som er lagret i din underbevidsthed – altså er du styret af noget, du ikke umiddelbart kan få øje på. Når dine traumer forløses, kan du agere frit ud fra dit inderste og opnå, det liv du ønsker.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Traumernes påvirkning

Der følger mange konsekvenser med, når traumerne styrer dit liv. Disse er yderst begrænsende og utilfredsstillende. Det kan eksempelvis være:

Mentalt eller kropsligt ubehag

Dårligt selvværd

Overdreven kontrol

Drama

Depression

Manglende glæde

Problemfyldte relationer

Hvad er et traume?

Et traume er en biologisk spændings tilstand også kaldet et ”frosset øjeblik”, der opstår i det øjeblik, du er ”ude af kroppen” i en given situation. Det kan være voldsomt som et overfald eller en bilulykke eller mindre som en følelse af ikke at være god nok, dum eller blive forladt.

Dette øjeblik sætter sig i din cellehukommelse og vil dernæst aktiveres, næste gang du møder den selvsamme trigger måske en lyd, lugt, smag, person, følelse, hændelse eller andet. Når du trigges, aktiveres ubehaget eller symptomet og det er derfor traumeterapiens overbevisning, at der ligger et traume under ethvert ubehag!

At forløse disse traumer eller ubehag kan eksempelvis gøres gennem traumeforløsnings terapi.

Via min guidning og din indre opmærksomhed i kroppen får du adgang til traumet. Du skal altså ikke trækkes gennem hele din livshistorie som i den psykologiske samtaleterapi, men følge din krops fysiskfølte symptomer ind til kernen af ubehaget.

Som traumeterapeut har jeg et utal af teknikker, der hjælper dig helt ned i cellehukommelsen, hvor forløsningsarbejdet kan gå i gang ved hjælp af din krops selvhelbredende kraft.

Er du klar til at blive mødt, som det fuldkomne og smukke menneske du er og kærligt blive guidet til forløsning af dine traumer? Så venter der et langt mere balanceret og glædesfyldt liv forude.

Udtalelser om Manja vestergaard

Livslang flyskræk; Jeg er kommet hjem fra ferie til Gran Canaria og flyve turen gik over alt forventning. Jeg havde det så godt at jeg kunne spise i flyet og nyde maden i mens. Kvalmen var på maks 2 ud af 10 da der var turbulens på vej ned. Hele min familie var elle vilde da vil landede!

Julie Dahl, Ålborg

Imponerende! Manja er virkelig dygtig, hjertevarm, meget inspirerende og med en sjælden forståelse for vores krop og psykiske sammenhænge. Jeg fik langt mere ud af sessionerne end forventet. Ja faktisk noget helt andet end forventet.

Det var de vildeste rejser hun førte mig igennem og sikke en forskel i min hverdag, da først traumerne begyndte at slippe. Og ikke mindst forskellen i min måde at opleve verden på. Min forståelse af mig selv og min fysiske krop er for altid markant ændret.

Pia, Hobro

Min anbefaling er:

1,5 time

Book en standard session på 1,5 time. Har du brug for god tid til at optage den ny bevidsthed og komme ned i kroppen, kan du med fordel booke en længere session.

Er din krop hurtig til at bearbejde traumerne kan 1 time måske være nok.