Coaching – skab det liv du drømmer om!

Du ser ikke verden som den er – du ser den, som du er. Og du tiltrækker ikke, det du ønsker, du tiltrækker, det du indeholder! Så for at ændre på resultatet må du først ændre på dig selv!

Tænk over, hvad du ønsker i dit liv. Hvordan vil dit liv være, hvis intet ændrer sig de næste 10 år? Hvordan vil dit liv være, hvis du lever det liv, du drømmer om? For at komme derhen og for at skabe forandringen må du forstå, at det er din underbevidsthed, der styrer dine valg. Første skridt er bevidstheden om, hvad du indeholder, et mål om hvor du vil hen og redskaber til at nå målet. Hvad holder dig tilbage?

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Hvad er coaching?

Coaching er din hjælp til at skabe den fremtid du ønsker. Du er den vigtigste person i dit liv og der er kun dig til at tage ansvar for det liv du fortjener.

Bevidsthed om dit potentiale

Tro på at at du kan opnå et bedre liv

Redskaber til at visualisere dit drømmeliv

Hjælp til at skabe din fremtid

Støtte til at opnå dit mål

Støtte til at fastholde at leve dit drømmeliv

Coaching og ny bevidsthed skaber din forandring

Du besidder potentialet til at opnå det du drømmer om. Alligevel går du sikkert rundt med uopfyldte drømme, mål og ønsker. Og hvorfor det?

Fordi du ikke er bevidst om, at det er din underbevidsthed, der styrer dine tanker, mønstre, vaner og ikke mindst valg. Dit liv og dine resultater er en direkte afspejling af dette. Så for at skabe forandring må du blive bevidst om og ændre på din underbevidsthed.

Din underbevidsthed er skabt i dine 7 første leve år og er summen af det du har fået fortalt, vist, mærket og oplevet. I denne periode har du endnu ikke haft en bevidsthed om, hvad der er “rigtigt” og “forkert” og har derfor lagret ALT som en sand virkelighed – og den lever du stadig ud fra!

Gennem coaching hjælper jeg dig til at få øje på disse mønstre og følelser, som ubevidst former dit liv i dag. Alene bevidstheden herom og dit brændende ønske om at opnå dine mål eller dit drømmeliv, får oftest din underbevidsthed til at tage den første forandring. Dernæst er det tid til at tage en beslutning med hver en celle i din krop – en beslutning om at være 100% villig til at gøre det der skal til for at opnå det du ønsker.

Coachingen handler netop om at få nye perspektiver på dit liv og din situation. Hvordan du overvinder stenene på vejen, janteloven, din selvkritik, dine uhensigtsmæssige mønstre eller din frygt. Og med mig med på sidelinjen, når det bliver svært og du har brug for støtte, er der nye og gode muligheder for at opnå dine mål. Vi kigger fremad og holder fokus. Er det nu?

Udtalelser om Manja vestergaard

Jeg har endnu ikke mødt et menneske der er så imødekommende, åben, forstående og livsglad som Manja. For mig er hun enormt inspirerende, og det har været med til at jeg har udfordret og udviklet mig selv.

– Line Sandgrav, Lemvig

Jeg er uddannet coach og egentlig ret meget inde i selvudvikling. Men den dybeste transformation er sket med Manja. Hun skærer fuldstændig igennem mine egne historier og forestillinger, mine egne opsatte begrænsninger og alt det crap jeg har bildt mig selv ind. 

Jeg kan kun give min respekt, min kæmpe anbefaling – og ønske dig som læser det her og vælger Manja tillykke. 

– Isobel Sommer, Roskilde

Min anbefaling er:

1,5 times session.

Book en standard session på 1,5 time. Som opfølgning kan du booke kortere tid, hvis du blot har få spørgsmål eller emner vi skal følge op på.

Vælg eksempelvis 2 timer, hvis du har brug for god til, eller har mange emner du ønsker vi kommer omkring.