Psykosomatisk terapi også kaldet MetaSundhed

Psykosomatik er en betegnelse for, at din krop bærer og udtrykker dine traumer. Det er en forståelse for, hvor stor påvirkning dit sind og tanker har på dit fysiske velbefindende. En terapimodel der har afsæt i urbiologien og afkoder din krops fysiske reaktioner på dine tanker og overbevisninger. Ikke mindst er det en banebrydende model med stor effektivitet på selv det, du ikke troede var muligt at ændre på.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Hvad kan du få forståelse for?

Der er meget hjælp at hente, når du lærer at forstå din intelligente krops sprog. Du vil få vendt op og ned på dit sundheds syn og få en helt ny forståelse for din krop og dens mekanismer

Fysiske symptomer

Hurtigere regenerering af skader

Kroppens processer

Opløsning af allergier

Kroniske tilstande

Kroppens intelligente sprog

Din intelligente krop

Du ser ikke verden som den er, men ud fra hvad du er programmeret til. Dit virkelighedsbillede er styret af din underbevidsthed, som består af dine tanker, følelser, vaner og overbevisninger. Hovedparten af disse, blev lagret i din underbevidsthed, før du fyldte 7 år. Først herefter opstod dit bevidste sind og i stedet for at lagre alt du så og oplevede som en sandhed, blev du nu i stand til at forholde dig til det og danne din egen mening.

Urbiologien går tusindevis af år tilbage, men videnskaben går kun 300 år tilbage. Der er altså meget, vi ikke kan forklare med de videnskabelige briller. Men kigger vi derimod på kroppens egen intelligens og urbiologien bag, kan vi pludselig få en ny forståelse for kroppens reaktioner og processer og få den til at respondere på en måde, vi har fået fortalt ikke er muligt. Vi kan samtidig få en forståelse for selve sygdomsprocessen, så vi bliver bevidste om, hvorvidt kroppen er i en overlevelses fase eller en regenererende fase.

Den psykosomatiske traumemodel er netop baseret på denne naturlige intelligens og er et holistisk helhedssyn på sundhed og sygdom. Du får herigennem en forståelsesramme for kroppens biologiske adfærd både i forhold til tidligere, nuværende og fremtidige symptomer.

En åbenbaring eller en provokation, alt efter din opfattelse! Men er du klar til dette paradigmeskifte, vil du opleve, at du på no time kan gå fra, at din krop er en besværlig modstander til en yderst intelligent medspiller.

Din krop indeholder uanede selvhelbredende kræfter. Hele 98% af alle kroppens atomer bliver udskiftet hvert år og efter kun 7 år er hver en celle i din krop udskiftet. Det giver derfor god mening at få en forståelse for, hvorfor du har de skavanker du har, så du kan ændre dine tanker og overbevisninger, inden du programmerer de nye celler med de samme negative vaner og tanker. Det er aldrig for sent at skabe nye og sundere tankemønstre og dermed en sundere krop!

Udtalelser om Manja vestergaard

Jeg har døjet SÅ meget med migræne og spændinger i hoved, nakke, kæbe, omkring øjnene i nogle dage nu – i morges vågnede jeg op og kan ikke mindes, hvor lang tid siden det er, at jeg har haft det SÅ godt – ingen spændinger nogen steder overhovedet

Lisbeth Rishøj, Storvorde

Igennem de sidste to år har der endnu ikke været en problemstilling, som Manja ikke har kunne hjælpe mig med at løse. Udover det personlige og spirituelle har hun også hjulpet mig med flere fysiske problemer, blandt andet smerter i knæ, hofte og skuldre. Men det der har betydet mest er hendes behandling af mit eksem. Selvom det var en længere proces, så endte det med at forsvinde helt uden brug af medicin eller lignende.

Line Sandgrav, Holstebro

Min anbefaling er:

1,5 time

Book en standard session på 1,5 time. Ønsker du blot opfølgning, kan du med fordel vælge en kortere session som eksempelvis 1 time.

Har du brug for god tid til at mærke din egen krop, italesætte problematikkerne eller til processerne kan du med fordel vælge en længere session.