Husrensning af dit hjem, virksomhed eller stald

Ved en energirensning hjælper jeg ånder med at træde over på den anden side, så de sættes fri til at komme godt videre i deres sjælerejse og du igen får ro i huset. Alt er energi – dit hus, dine møbler, dit tøj, dine planter – alt! Er du en af dem, der elsker de smukke brugte møbler, kan du ha samlet dig et sandt virvar af forskellige gode eller dårlige energier.

Når vi renser huset, forandres energien. Det er altså ikke kun ånderne, der forlader huset, men dårlig energi renses bort, så det igen føles let og skønt at være i huset.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Har dit sted brug for rensning?

Hvordan ved du om dit hus, dit kontor eller din hestestald har brug for rensning? Ja det kan der være flere indikatorer på. Som for eksempel:

Du føler dig overvåget

Du mærker dårlige energier eller kulde

Du oplever uforklarlige ting

Dine børn hører eller ser noget

Dine børn bliver bange for at sove/opholde sig i bestemte rum

Dine dyr stirrer ud i luften, som om de har fået øje på noget

Dine dyr vil ikke opholde sig bestemte steder

Hvad er en energirensning?

Den uønskede energi kan bestå af energi aftryk i dit inventar såsom møbler. Der kan være tale om ånder, tilknyttet stedet/huset du bor i, som skal hjælpes kærligt over på den anden side. Det kan være energiaftryk fra de personer, der tidligere har boet i huset. Og det kan være dine kære afdøde, der har vigtige budskaber til dig og på den måde forsøger at få din opmærksomhed.

Uanset hvilken type åndelig aktivitet der finder sted hos dig, tager vi hånd om det, når jeg kommer. Det er en meget smuk og energiladet oplevelse, især hvis det er dine kære, der har indsigt, hjælp og budskaber til dig.

Du er med i hele processen både den åndelige aktivitet og samtalerne undervejs, så du får fuld forståelse for aktiviteten i dit hus. Til tider vil der være energiarbejde, du selv skal fortsætte med for at opnå den optimale ro i dit hjem, din arbejdsplads, din hestestald eller lignende og du får naturligvis de redskaber du har brug for.

Der er intet at være bange for. Ånderne vil os aldrig noget ondt og de er ikke farlige. De har enten brug for hjælp, eller ønsker kontakten for at kunne hjælpe dig eller din familie.

Så vær ikke bange for at booke tid til denne smukke oplevelse.

Udtalelser om Manja vestergaard

Manja er det skønneste kvinde med den største værktøjskasse af forunderlige og effektive teknikker til at udvikle mere glæde og tilfredshed i livet.

– Aselya Nielsen, Frederikshavn

Manja er et af de mest fantastiske, dygtigste, omfavnende og rummende mennesker jeg har mødt. Jeg har modtaget traumeterapi af Manja via zoom, og woooow det er vildt. Det er ufatteligt, hvad hun kan gøre selv på en skærm. 

– Isobel Sommer, Roskilde

Min anbefaling er:

2 timer

Energirensning af dit hus/kontor/stald tager typisk 2 timer. Det afhænger naturligvis af størrelsen og det åndelige aktivitetsniveau.

Fortæl om hvad du oplever, så vi kan afsætte god til til rensning af dit sted og evt. healing af dig selv.