Psykoterapi til livets kriser

Psykoterapien er dit pusterum! Et trygt rum hvor du kan tale frit, være dig selv og få afløb for dine inderste følelser uden at blive fordømt. Jeg møder dig med varme, indføling og nærvær og hjælper dig til en dybere forståelse for dine egne mønstre og vigtigst af alt effektiv hjælp til at ændre de mønstre og overbevisninger der begrænser dig.

Via nye indsigter og forståelse for netop dit liv og din situation får du hjælp til finde nye veje og tage de første skridt ud af din komfortzone. Du får nye bevidstheder og effektiv hjælp til at ændre dine begrænsninger til styrker. Ro i krop, sind og tanker er en af de første bivirkninger ved psykoterapien!

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Psykoterapi hjælper dig igennem:

Sidder du fast i meningsløshed, forringet livskvalitet eller er på vej gennem nogle af livets svære kriser, så tøv aldrig med at bede om hjælp. Alle har brug for hjælp i livets svære situationer.

Livskriser

Sorg

Stress og depression

Skilsmisse

Jobproblemer

Lavt selvværd

Psykoterapi er for alle

Ingen kan klare alt, men alle kan klare noget – og det kan du også! Uanset om du er en velfungerende forretningsmand/kvinde, studerende, dagpengemodtager, efterlønner eller noget helt femte, så rammer du de samme livskriser som alle andre. Det gør dig ikke svag, uheldig eller uduelig, men viser blot, at du er et menneske som alle andre.

Det er ikke, de udfordringer du løber ind i, der definerer dig som menneske, det er den måde, du håndterer dem på! Vi oplever alle at blive konfronteret med sorg, stress, depression, skilsmisse, fiaskoer, økonomisk kolaps eller andre skelsættende livskriser i løbet af vores tid her på jorden. Og det gør sig gældende uanset hvor, vi befinder os mentalt, økonomisk eller familiemæssigt.

Når jeg hjælper dig, ser jeg ind bag facaden og ser det smukke menneske, du er. Din sammensætning af styrker og svagheder gør dig nemlig til et helt unikt væsen og det er præcis det, der gør os forskellige. Du er hverken dårligere eller bedre end andre. Du er blot som du er. Og netop dét er DIN styrke!!

Det er den styrke, vi skal have fat i krydret med redskaber, indsigter, støtte og nye måder at se dine udfordringer på.

Det handler nemlig ikke kun om at komme ud af krisen og tilbage til en afbalanceret hverdag, men om den læring og de indsigter du får med dig undervejs. Det er dem, der former dig til en stærk og vis person og gør det lettere for dig at håndtere din næste krise.

Giv slip på smerten nu og bed om min hjælp ved at booke en tid.

Udtalelser om Manja vestergaard

Jeg siger tak fra dybt i mit hjerte. Jeg ved vi ikke er færdige, men jeg kan mærke at jeg kan klare det med hjælp fra dig. Jeg har ikke følt mig selv så meget de sidste mange år som jeg har på vores tid i dag. Igen Manja, tak

Pernille Foged, Vejle

Manja er en meget imødekommende og favnende terapeut. Hos Manja bliver man mødt, der hvor man er, uanset om det drejer sig om samarbejdsvanskeligheder med sine dyr, personlige problemer eller ønsket om udvikling. Manja er utrolig inspirerende at arbejde sammen med både som kursusleder og som terapeut. Det er fantastisk at lære om energiernes påvirkninger og hvordan vi kan udvikle os ved hjælp af disse. Med tak for alt det, som du har lært mig, giver jeg dig, Manja, mine bedste anbefalinger

Ane-Mette, Lemvig

Min anbefaling er:

1,5 times session.

Book en standard session på 1,5 time. Som opfølgning kan 1 time være nok, alt efter hvilken proces du er i gang med.

Står du i en kompliceret situation eller har brug for god tid til bevidsthedsforståelse og integrering af de nye følelser i kroppens cellehukommelse, kan du med fordel booke en længere session.