Healing til sind og krop

Healing er ikke et mystisk mirakel redskab, der helbreder mennesker men et simpelt værktøj til at genskabe kroppens naturlige balance og til at oplade energisystemet. Ordet healing betyder at “gøre hel” og er en af verdens ældste behandlingsformer.

Healingsenergien påvirker både det psykiske, fysiske, meridian- og nervebanerne og cellerne i din krop. Derfor bruges healing verden over som både wellness og målrettet behandling.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Fordele ved en healing

Healing opleves forskelligt fra person til person. Men uanset hvordan det opleves, har det en helende og beroligende effekt på krop og sind. Her er blot nogle af effekterne af healing.

Ro i krop, sind og tanker

Hurtigere regenerering af kroppen

Balance mellem hjerne og hjerte energien

Afhjælpning af smerter

Reduceret stress og bekymring

Større energi flow

Healing betyder at gøre hel

Kroppen har sit eget energisystem, som gennemstrømmes af livsenergi. Hvis denne energi ikke får mulighed for at bevæge sig frit gennem kroppen, opstår der blokeringer eller ubalancer, som på forskellig vis kan være medvirkenede til sygdomme i den fysiske krop.

Med healing kan din krop få det energi skub, den har brug for, for at kunne regenerere og finde tilbage til den optimale balance. Det betyder ikke, at healing er et mirakelmiddel, der på mystisk vis helbreder dig. Men det kan lindre dine smerter og afbalancere eller nulstille dine energier, så du hjælpes ud af overlevelsestilstanden og får mulighed for at regenerere.

Fortsætter du dernæst i de samme rutiner og tankemønstre, vil du påføre kroppen den samme ubalance igen. Det er derfor altid en god ide at kombinere healing med forståelse, ny bevidsthed om dig selv og din krop eller terapi.

Vi ved fra kvantefysikken, at al materie er energi. Alt i universet indeholder denne bølgende frekvens. Og det er netop denne energifrekvens, vi bevidst påvirker gennem healing. En påvirkning til balance og højere frekvens så kroppen igen kan fungere optimalt.

Alle indeholder den kærlige evne til at heale, men ikke alle er bevidste om det. Du kender det sikkert, når du per automatik trøster et barn, lægger en hånd på skulderen af en ven eller lægger hånden på et smertefuldt sted på kroppen. Alt dette er intuitiv healing – aktivering af kroppens egen selvhelbredende kraft. Og denne stærke selvhelbredende kraft bliver alt for ofte undervurderet.

I alle mine behandlinger indgår en vis form for healing, idet jeg bevidst stiller mig til din rådighed og åbner op til den universelle energi. Men du kan også booke en en session udelukkende med fokus på healing.

Udtalelser om Manja vestergaard

Tirsdag aften fik jeg en clairvoyance med healing. Manja mærkede min skulder og øje – faktisk hele den side af mig – og healing gik i gang. Der var også en energi, som ikke var min. Den blev fjernet. Manja mente, at det med skulder, hals og øje havde med min indlæggelse som 3 mdr. gammel at gøre. Jeg har haft det mærkbart bedre i skulder og arm siden.

Birgit Skovgaard, Horsens

Rejsen ind i mig selv var forunderlig. Den varede ikke mere end en time, men føltes som en uendelighed. Den uendelighed higer jeg efter at afsøge hver en krummelurer i. – For jeg gik jo ind for at nå til noget bestemt, og undervejs blev jeg suget ind i alt muligt andet. Jeg grinte og græd undervejs, og jeg blev lidt mere fri. Men jeg nåede i mål.

Når jeg tænker på healing seancen med Manja, starter der sådan en slags farvestrålende hvirvelvind inde i mig. Det er som om at mit indre skriger efter mere. Ikke på en dårlig måde, men på en nysgerrig og opklarende måde. Universet har så mange lag, og jeg er meget nysgerrig.

Med Manja i stolen overfor mig var jeg tryg og slap derfor alle skjold. Ikke engang hendes fysiske berøring på min krop, som er så ubehageligt følsom, vakte ubehag. Det Manja kan er særligt, og selvom jeg intet har at sammenligne med ift healing, så er jeg ikke i tvivl om hun at hun er meget meget dygtig.

Nina, Holstebro

Min anbefaling er:

45 minutter

Book 30, 45 eller 60 minutter alt efter hvor meget samtale og afslapning du har brug for undervejs. Healingen kan foregå fysisk i klinikken eller online som fjernhealing.

En god forkælelse til dig selv, når du trænger til at få stress niveauet i kroppen ned og få tanket energidepoterne op.