Når børn med diagnoser misforståes

Er du forælder til et diagnose barn, så ved du sikkert, hvor frustrerende det kan være ikke at nå igennem eller ikke at forstå, hvad der sker inde bagved. Og det er mindst ligeså frustrerende for barnet igen og igen at blive misforstået og føle sig dum og utilstrækkelig.

Måske du allerede har læst bøger og artikler om, hvordan du kan lære at forstå og hjælpe dit barn. Og alt hvad du gør er med til at styrke jeres bånd, jeres gensidige forståelse og barnets udvikling. Men nogle gange tager fortvivlelsen alligevel over og alt går i hårdknude.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Hjælp til at forstå:

Lad mig hjælpe jer til en hverdag med færre udfordringer og flere af de gode stunder gennem indsigt i dit barn.

Hvilke følelser der aktiveres i dit barn, når der stilles krav

Hvordan dit barn oplever bestemte situationer eller mennesker

Hvilke ydre omstændigheder der påvirker dit barn mest

Hvordan dit barn har brug for at blive mødt for at udvikle sig

Dit barns potentialer

Hvad der skal til, for at dit barn føler sig tryg

Hvordan kan jeg hjælpe dig

Min stærke indfølingsevne bruger jeg i mange sammenhænge, hvor den kan hjælpe til forståelse og udvikling. I terapien benytter jeg mig af indfølingsevnen til at kommunikere med din krop og underbevidsthed. I telepatien bruger jeg den til at kommunikere med dyrene. I åndeverdenen til at tale med sjælene. Og samme indføling kan bruges til at mærke, kommunikere med og forstå dit diagnose barn.

Jeg mærker ind på dit barn og kan fortælle dig, hvad han eller hun føler i bestemte situationer. Altså de følelser og årsager som barnet ikke selv kan sætte ord på. En ting er nemlig sikkert, diagnose børnene er absolut ikke dumme – men enormt intelligente og oftest misforståede.

Gennem den viden du får om, hvordan barnet aflæser din adfærd og dine ord og hvorfor barnet reagerer, som det gør, åbner der sig helt nye samarbejdsmuligheder og en stærkt forøget trivsel og ikke mindst langt større selvværdsfølelse hos dit barn.

Dette er en helt unik mulighed for at forstå dit barn og give ham eller hende de absolut bedste forudsætninger for at udvikle sig til at blive den bedst mulige udgave af sig selv. Det er slet ikke så svært, men barnet har brug for din hjælp og forståelse.

Dialogen foregår med dig/jer som forældre uden barnet. Barnet skal være under 14 år. Er barnet ældre, skal barnet være tilstede i sessionen.

Udtalelser om Manja vestergaard

Tusind tusind tak Manja. Denne mulighed skulle alle forældre tilbydes. Stor taknemmelighed.

Ella, Als

En ret forunderlig oplevelse – men spot on! Vi undrer os stadig over, hvordan du så tydeligt kunne mærke Alexander. Men effekten kan ikke betvivles. Vores og Alexanders hverdag er helt forandret. Nu forstår vi hinanden og endelig ser vi store fremskridt hos Alexander.

Lotte, Holstebro

Min anbefaling er:

1,5 times session.

Book en standard session på 1,5 time. Som opfølgning til kortere spørgsmål, kan du med fordel vælge kortere tid.

Vælg eksempelvis 2 timer, hvis du har mange uafklarede spørgsmål og frustrationer du ønsker at få talt igennem og få forståelse for.