Spirituel Rådgivning

Spirituel rådgivning er at slukke for den rationelle hjerne for en stund og have fokus på hvilke valg og muligheder, der tjener dig og dit potentiale bedst. Et øjeblik med fokus på dit højeste bedste, fokus på hvordan du kan gøre den største forskel for dig selv og andre både privat og erhvervsmæssigt. Vi giver forvirringen fri og gennem min indfølingsevne mærker jeg din sjæl, dine indre ønsker, begrænsninger og muligheder.

Jeg mærker ind på din fortid og nutid, hvorigennem du får hjæp og indsigt til at se de valg, der fører dig i den retning du ønsker.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Hvad er spirituel rådgivning?

Beslutning, valg og fravalg kan være svært uanset om det er af praktisk, emotionel eller erhvervsmæssig karakter. Hvad vil resultatet være og vil det være til dit og helhedens bedste?

Hjælp til svære beslutninger

Forståelse for hvorfor du er endt hvor du er

Klarhed over din situation

Indblik i dine muligheder

Tro på at det er muligt

Større forståelse for dit potentiale

Hvad kan spirituel rådgivning gøre for dig?

Noget der virkelig kan sende os i en anden retning end vores mål og drømme, er vores tanker. Vi er som mennekser eminente til at skabe alle mulige og umulige frygt illusioner i vores sind, uden de har nogen form for hold i virkeligheden.

Når du ubevidst lader dig styre af disse tanker, skabes stor forvirring og frustration i dit indre som regel efterfulgt af stagnation. Og netop her kan spirituel rådgivning og spirituel mentoring virkelig gavne dig.

I den spirituelle rådgivning får du via min indføling i dig og din sjæl, en kommunikation med dit inderste, din essens, din sjæl. Du får set, hørt og forhåbentlig mærket, hvad du er i stand til at udrette og opnå, hvis du følger dette flow frem for dine tanker. Og jeg kan med sikkerhed fortælle dig, at det er langt bedre og langt mere berigende end det, du tør håbe på med dit mentale sind.

Du vil gennem den spirituelle rådgivning opleve ro, håb, styrke, klarhed og handlekraft til det der gavner dit højeste potentiale, fordi du modtager en stor og vigtig viden og indsigt om dig selv, hvorfor du er der, hvor du er og hvordan du kommer videre.

Vi tager de emner op, som du ønsker. Det kan være alt fra dit kærlighedsliv og familierelationer til job og helbred. Min indføling i dig kombineres med viden fra mine åndelige vejledere og måske endda dine kære på den anden side.

Med spirituel mentoring, som fast ingrediens i dit liv, udnytter du denne viden i din videre udvikling. Du tager et bevidst valg om at følge den frie universelle bevidsthed mere end dine begrænsede tanker. Jeg er din mentor i forløbet, så du trygt og sikkert lærer selv at få adgang til denne energi og mærke hvad der er bedst for dig.

Udtalelser om Manja vestergaard

I takt med at min personlige udvikling er gået fremad har jeg også fået hjælp til min spirituelle udvikling. Det har resulteret i at jeg nu har selvtillid til at bruge mine evner til både at hjælpe andre, men også til at udvikle mig selv.

Line Sandgrav, Holstebro

Tirsdag aften fik jeg en clairvoyance med healing. Manja mærkede min skulder og øje – faktisk hele den side af mig – og healing gik i gang. Der var også en energi, som ikke var min. Den blev fjernet. Manja mente, at det med skulder, hals og øje havde med min indlæggelse som 3 mdr. gammel at gøre. Jeg har haft det mærkbart bedre i skulder og arm siden.

Birgit Skovgaard, Horsens

Min anbefaling er:

1 time

På en time kan vi nå at komme omkring en del spørgsmål. Har du mange spørgsmål eller brug for god tid til svaruddybelse, kan du med fordel booke en session på eksempelvis 1,5 time.

Til opfølgning og få spørgsmål omkring din situation kan du med fordel vælge en opfølgnings session på 15, 30 eller 45 minutter