Kommunikation fra hjerte til hjerte

Mit største ønske for den verden vi lever i er, at vi alle lærer at se bagom facaden og i stedet ser årsager. At vi ser sjælen, smerten, unikheden og bliver bevidste om at kommunikere fra sjæl til sjæl frem for ego til ego.

At vi lærer, vores intelligente krop at kende og forstår at samarbejde med den, så vi kan tage ansvar for eget liv, egen sundhed og det liv vi ønsker at leve. På den måde vil vi opleve mere lykke, kærlighed og frihed.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Frihed, rummelighed og udvikling

Største passion er personlig udvikling med indsigt i mennesket, sjælen og spiritualiteten. Jeg har gennem livet valgt meningsfyldte opgaver og relationer hvor ord som frihed, rummelighed, udvikling, nærhed og spiritualitet er nogle af mine vigtigste prioriteringer. Hamsterhjulets rytme har jeg aldrig rigtig haft tid eller plads til i mit liv og det er jeg kun glad for, selvom det til tider har givet stor frustration ikke at leve som eller ønske som alle andre.

Jeg er en livsbegærlig sjæl der møder verden med åbenhed, anerkendelse og nysgerrighed og elsker at opleve, lære nyt og udvikle mig. For hvad vil livet være uden udfordring, forandring og udvikling?

Mit rolige og samtidig powerfulde energivæsen henter ro, overskud og energi i mig selv og i naturen. Her tilbringer jeg mange nætter under åben himmel hvor jeg i stilhed finder tilbage til min sjæl og tanker energi, alt imens jeg sover. Jeg er som sådan ikke særlig sensitiv og nyder derfor også at lade op i sociale sammenhænge.

Gennem et liv med overvundne udfordringer og spændende uddannelser har jeg optrænet en skarp indfølingsevne som gør, at jeg kan kommunikere direkte med krop, sjæl og underbevidsthed udenom egoet. Jeg er fyldt til randen af erfaring, visdom og indsigt om hvorfor vi er, som vi er både menneskeligt og sjæleligt. Og alt dette elsker jeg at dele ud af.

Rent praktisk står der 1974 på min fødselsattest. Jeg er mor til 5 fantastiske unge mennesker i alderen 15-25 år. Hestemor til 4 islandske heste og kattemor til Kenza og Vigdís.

“I mødet med andre bestræber jeg mig på fordomsfrit at møde sjælen bagom smerten”

Indåndning af naturen

Som billederne herunder viser elsker jeg at opholde mig i naturen, og som det lystbetonede menneske jeg er, bliver det til mange dejlige og spontane oplevelser – især hvor jeg sover under åben himmel. Jeg er ikke nogen erfaren outdoor nørd – men prøver mig blot frem og lærer hen ad vejen.

I april 2019 fik spontaniteten mig på en 5 dages vandretur alene rundt i Sveriges skove. En helt uforglemmelig og virkelig fascinerende oplevelse. Jeg mærkede den største og dybeste ro i koppen ved at være så afskåret fra mennesker og alle menneskeskabte lyde og samtidig nervepirrende følelser når jeg gik rundt mellem de mange bjørne og ulvespor i sneen og tilmed oplevede hvordan det føles at fare vild i Sveriges store skovområder.

Ofte har jeg tænkt, hvilken påvirkning det har på kroppen, at sove i naturen. Ét er, at det er hyggeligt og forfriskende en enkelt nat, men hvad det egentlig gør ved kroppen, besluttede jeg mig for at finde ud af. Så fra 1. august 2020 og 80 nætter frem sov jeg hver nat under åben himmel. Det blev noget af en oplevelse med en 40-årig gammel sovepose og en tyndt 2 centimeters underlag! Men effekten var fantastisk. Jeg behøvede langt mindre søvn og mit indre ur tunede sig roligt ind på naturens rytme. Humøret blev mere stabilt, for det er enormt svært at falde i søvn til stjernehimmel og måneskin og samtidig være i dårligt humør – det lykkes mig simpelthen ikke! Udfordringer, modgang og opgaver blev langt lettere, fordi min mentale tilstand blev stærkere. Og samtidig har naturen en enorm healende kraft, så det nærmest føltes som at blive nulstillet hver nat.

Har du lyst til at prøve, kan jeg absolut kun anbefale dig at springe ud i, at overnatte i naturen. Og det kræver intet at komme igang – blot lysten.

Mødet med ånderne og mig selv

Gennem mange år i mit liv har jeg følt, der manglede noget. Følt en længsel efter noget jeg ikke vidste, hvad var. En form for manglende mening med livet. I min søgen på denne personlige udvikling uden retning stødte jeg omkring 30-års alderen “tilfældigt” på den alternative verden. Og wow … hvad var nu det? Det var en helt ny verden, der åbnede sig for øjnene af mig. En verden jeg intet kendte til, ikke forstod og som slet ikke passede ind i min logiske og matematiske tankegang. Men jeg var ivrig og søgte mere og mere viden.

Jeg var skeptisk og prøvede alt det, jeg ikke troede på. Og min store nysgerrighed fik mig langt omkring. Det var som at åbne en kæmpe godte pose og jeg kunne slet ikke få nok. Det blev til et utal af kurser – og bliver stadig. Livsforandrende kurser der i den grad har ændret mig som menneske. Viden der stadig dag for dag giver mig dybere visdom, langt større bevidsthed, ro, mening og langt mere af den ubetingede kærlighedsfølelse der vokser indefra og ud.

I en alder af kun 54 år forlod min mor pludseligt den fysiske verden. Et kæmpe chok! Sorg og et virvar af følelser kom på banen i meget ustrukturerede bølger. Heldigvis havde jeg på daværende tidspunkt snust til åndeverdenen og efter den største sorg havde lagt sig, blev det nyttigt for mig. Jeg begyndte, at mærke når hun var til stede. Men jeg anede ikke, hvordan jeg skulle kommunikere med hende. Jeg forsøgte at skærpe mine saner, høre, se og mærke. Jeg prøvede at spørge, lytte og sanse. JEG VILLE! Tålmodig som min mor altid har været, var hun der, når jeg med al min kreativitet afprøvede alt, hvad jeg kunne komme i tanke om for at kommunikere med åndeverdenen. Hun må ha både grinet af mig og sukket dybt mens jeg i min uvidenhed, forsøgte mig frem. Men pludselig en dag efter mange timer og måneders forsøgen gik hendes svar klart og tydeligt igennem! Jeg både grinede, græd, mærkede sorgen, fortvivlelsen og meningen. JEG HAVDE FÅET ET SVAR! Jeg ville mere og fortsatte ihærdigt. Svarene blev flere, sætningerne blev længere og kommunikationen blev kun mere og mere nuanceret. På smukkeste vis blev min mor derfor min åbning til åndeverdenen.

Når vi har et brændende ønske om at opnå noget og når dette ønske er så stort, at hver en celle i vores krop bare VIL – så er alt muligt. Og jeg VILLE have kontakt med min mor. Det føltes altafgørende for mig, at jeg opnåede denne kontakt. Og gennem den rejse, den viljestyrke og den villighed til at gøre hvad der skulle til, fik jeg optrænet en yderst skarp indfølingsevne. Der gik ikke lang tid før jeg fandt ud af, at denne skarpe indfølingsevne var enorm brugbar i mange andre henseender. For om jeg skulle bruge indfølingsevnen på at mærke min mor, andre sjæle på den anden side, åndelige guider, dyr, medmennesker eller børn der havde det svært, gjorde ingen forskel. Alt er energi og når vi åbner op og mærker energien i hjertet, er der en ren og ægte kontakt. Hjerte til hjerte. Sjæl til sjæl.

I dag er denne indfølingsevne et uundværligt værktøj når jeg sidder med klienter og måske det, der adskiller mig mest fra andre terapeuter. Og ikke mindst en uvurderlig gave til min personlige udvikling, som jeg er dybt taknemmelig for.

Uddannelser

Reg. Psykoterapeut v/Mygind Institute, medlem af FaDP

Esoterisk Sjælsterapeut v/Jarle Tamsen

Transbiologisk Traume Terapeut v/Rosalina Reiter og Hanne Heilesen

META-Health Master Practitioner v/Lars Mygind

TFT/EFT Terapeut v/Lars Mygind og Hanne Heilesen

Reiki Healer v/Reiki Master Anette Bønding

Certificeret i Gregory Ashid Possmann’s Manifestation Accelerations Technique v/ Ingeborg Hjortsballe

Kurser

Sexoligi v/ Else Iseling

Tidlig Traumeterapi v/ Inger Thormann og Inger Poulsen

Emotional Integration & Buddhism v/ Buddhist Master Maha Vajra

Energitoksiner v/ Jonna Eierslev Christensen

Whole Hearted Healing v/ Rosalina Reiter og Hanne Heilesen

Meridianlære & Kinesologi v/Jarle Tamsen

Access Consciousness Bars v/ Dortea Isabel Linnea Jensen

Intensive Peak States processer v/ Rosalina Reiter, Hanne Heilesen og Laila Johansson

Soul Body Fusion Practitioner v/ Bettina Ekman og Birgitte Meinert

Meditation & Buddhism, Dhammakaya Foundation, Thailand

Mediumskab & Trancekanalisering v/ Medium Tone Marie Berge

Clairvoyance & Meditation v/ Ingeborg Hjortsballe

Kommunikation og Telepati med dyr v/Winnie Stubkjær Laursen