Foredrag, meditations- og udviklingsforløb

Foredrag, meditations- og udviklingsforløb til dig der ønsker at få sat skub i din personlige udvikling og ønsker at stå stærkere i dig selv.

Book et foredrag og lad dig inspirere til et liv tættere på dine drømme eller klik på et af de 3 forløb og læs mere om hvad hvert forløb indeholder og mærk efter i dig selv, om det kunne være noget for dig.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig, så tager vi en snak om hvem du er, hvor du er og om et af forløbene vil kunne hjælpe dig, derhen hvor du ønsker at være i dit liv. Vejen er aldrig umulig, men alle har brug for hjælp til at nå derhen.

Intensive personlige udviklingsforløb

UDTALELSER OM MANJA VESTERGAARD

Jeg kan kun give min respekt, min kæmpe anbefaling – og ønske dig som læser det her og vælger Manja tillykke. Det kan godt være det er hårdt, men hvis ikke det er hårdt først, hvordan skal vi så give slip på det der ikke gavner os?

Isobel Sommer, Roskilde

Af hjertet tak for at tage mig med på denne vidunderlige smukke rejse til mit indre og kunne møde verden fra dette sted. Glæder mig allerede til at fortsætte rejsen sammen med jer på torsdag.

Inger Bothmann, Ribe

Intensiv 1:1 behandling af dine symptomer og underliggende årsager

Vil du sætte fokus på de symptomer der blokkerer dig fra at leve det liv du ønsker?

Hvad end de er fysiske eller psykiske vil du i et behandlingsforløb kommer helt til bunds i årsagerne bag dine symptomer. Vi arbejder med din bevidsthed, din intelligente krop og forløser dine blokkeringer – så du kan blive FRI!