Online terapi – trygt og praktisk

Uanset hvilken form for terapi du har brug for, kan den foregå online. Måske det føles mere trygt og behageligt for dig eller måske det bare passer bedst for dig i en travl hverdag at spare transporttiden. Faktisk foregår mere end halvdelen af mine sessioner online, så du er absolut ikke den eneste, der foretrækker denne løsning. Jeg møder dig med samme varme, indføling og nærvær uanset om du vælger online terapi, eller sessioner hvor du er fysisk til stede.

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Mulige online behandlinger:

Online terapi eller fjernterapi har i dag vundet stort indpas indenfor de fleste terapi former. Så en af gaverne ved den teknologiske verden er, at afstand ikke længere behøver være en hindring.

Online psykoterapi

Online psykosomatisk terapi

Online traumeterapi

Online spirituel rådgivning

Online healing/fjernhealing

Online coaching

Online hjælp til dine børn med diagnose

Er fjernterapi effektivt?

Dine overbevisninger fortæller dig måske, at online terapi eller fjernterapi ikke er har samme effektivitet som terapi, hvor du er fysisk tilstede. Men har du prøvet det?

Jeg oplever gang på gang overraskelse på den anden side af skærmen over, at det føles som sad vi i samme rum. Min indføling på dig er præcis ligeså skarp og dine oplevelser præcis ligeså virkelige og effektfulde.

Så online terapi er absolut effektivt. Den har endda også en del fordele. Du skal nemlig ikke bruge transporttid frem og tilbage, hvilket sandsynligvis gør, at du hurtigere kan bestille en tid, der passer i din kalender. Fordelen er også, at du kan vælge præcis den terapeut, du ønsker uden, at skulle tage hensyn til afstande og transporttid. For at opnå din ønskede udvikling er den rette terapeut og de rette metoder for dig langt vigtigere, end om sessionen foregår fysisk eller online.

Så måske det nu er tid til at udfordre dine overbevisninger og prøve en online terapi til for eksempel psykoterapi, spirituel rådgivning, coaching eller traumeterapi.

Er det nu, du er klar til at tage hul på din personlige udviklingsrejse? Klar til at forløse dine begrænsende traumer og overbevisninger? Klar til at forstå årsagen bag dine sygdomme og slippe dem? Klar til at vælge et liv i større overensstemmelse med dine drømme?

Så tøv ikke med at kontakte mig i dag så jeg kan give dig et indblik i, hvordan jeg kan hjælpe dig til det liv du drømmer om. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan gøre en forskel for dig, din udvikling og din måde at se dit liv og verden på.

Lad dig overraske og book en online terapi session og lad mig hjælpe dig på vej i din personlige rejse.

Udtalelser om Manja vestergaard

Terapi hos Manja kan klart anbefales. Efter et par ganges terapi hos Manja forbedredes min søvn væsentligt. Føler mig tryk med Manja og for hver gang slapper min krop mere og mere af. Dejligt – giver livskvalitet. Jeg bliver set og accepteret som den person jer er. Hendes evner som terapeut er virkeligt gode

Anne Damkjær, Glamsbjerg

Jeg har nu været i terapi hos Manja 6 gange, og allerede fået mere ud af det, end flere års samtaler hos en psykolog.

Hun har en særlig evne til at se og mærke essensen og finde det der gør mest ondt – og tage sig af det, tale til det indre barn. Det er virkeligt frisættende. Smukt og værdifuldt. 

Janne Søgaard, Horsens

Min anbefaling er:

1,5 time

Book 1,5 time hvis du ønsker en standard session. Står du i en kompliceret situation eller har brug for god tid, kan du med fordel vælge en længere session på 2 timer eller mere.

Som opfølgning, hvis du tidligere har fået terapi hos mig, kan 1 time være nok. Har du få spørgsmål, kan du med fordel booke 15, 30 eller 45 minutter.