Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Karsynsaften – budskaber fra åndeverdenen

8. februar 2023 | 19:00 21:15

Dine kære på den anden side har så meget på hjerte, de gerne vil dele med dig.

Denne aften har du sammen med det dygtige medie Erlinng Chriistensen mulighed for at komme helt tæt på åndeverdenen, når han på kærlig, seriøs og humoristisk vis åbner op til den anden side og viderebringer budskaber fra dine kære og giver clairvoyante beskeder blandt publikum.

Mød Erlinng og ånderne til en spændende aften med skarpe og præcise beskeder. En aften hvor alle kan være med og etikken er i højsæde.

Hvem ved – måske er det netop i aften, en af dine kære står klar med tydelige budskaber til dig.

Er du nysgerrig på at gå endnu dybere og vide mere, så tilbyder Erlinng dagen efter (den 9/2) private sessioner hos Manja Vestergaard, Hvamvej 33, 7500 Holstebro. Tidsbestilling til Erlinng: sms 23307893, mail [email protected]


Om Erlinng

Erlinng Chriistensen er et international kendt clairvoyant medie og healer med 25 års erfaring i den åndelige verdens tjeneste.

Han har deltaget i adskillige tv-udsendelser på bl.a. TV2 og DR2, har tidligere arbejdet som medie i England, været fast tilknyttet den spiritistiske Daniels Kirken i København gennem 3 år og har i mere end 20 år deltaget på de landsdækkende Krop, Sind, Ånd messer.

Erlinng tilbyder clairvoyance og spirituel coaching til private og virksomheder. Foredrag, klarsynsdemonstrationer, workshops og spirituelle uddannelser. Herunder Clairvoyance & Medie uddannelsen, Reiki & Healer uddannelsen og Mediumship 1, 2, 3.
Erlinng er medlem af clairvoyantforeningen.

Læs mere på www.erlinngchriistensen.dk

Detaljer

Dato:
8. februar 2023
Tidspunkt:
19:00 – 21:15
Pris:
175kr.
Hjemmeside:
https://billetto.dk/e/klarsynsaften-budskaber-fra-andeverdenen-billetter-780442

Arrangør

Manja Vestergaard
Telefon
50510617
E-mail
mv@manjavestergaard.dk
Hjemmeside
Se Arrangør hjemmeside

Borbjerg-Hvam Kultur & Fritidscenter

Hvamvej 84
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Maps
50510617