Hvordan opnår du det du ønsker?

Vi går ofte rundt med DRØMME, håb og ideer i maven med ønsket om, at de en dag bliver til virkelighed. Men måske, det til vores store ærgrelse, blot forbliver drømme.

Du kender sikkert flere i din omgangskreds, der er rigtig gode til at MANIFESTERE det liv de ønsker, men du synes ikke det virker for dig og mærker i stedet frustration.

HVAD SKAL DER TIL?

Det føste skridt er, at være villig til at tage HANDLING på det, der er bedst for dig – uanset hvor ubehageligt det føles, at skulle ud af komfortzonen. Lyt til til dit indre til mavefornemmelsen frem for tankerne.

Tankerne fører dig til steder du kan forestille dig. Mavefornemmelsen fører dig til steder meget bedre end du overhovedet kan forestille dig.

Herefter er det vigtigste skridt FØLELSEN. Du kan ikke opnå noget du ikke kan skabe følelsen af! Hvordan vil det føles, at have de penge, det forhold, det job, det liv du drømmer om???

Glem alt om hvordan det er muligt – hvis du vidste det, var det jo allerede sket. Hold dagligt fast i følelsen – følelsen der føles så virkelig, at du næsten tror du er der. For når du kender følelsen og kan skabe den i kroppen igen og igen så kan du MANIFESTERE!

Faktisk behøver du kun holde følelsen få minutter hver dag for, at du med hastige skridt nærmer dig den fremtid du ønsker.

Held og lykke 💫✨💫

“Hvis du kun stræber efter det du kan forestille dig, vil du altid nøjes”

– Manja Vestergaard