Noget særligt

Der er noget helt særligt over naturen.

Fra 1. august 2020 og 80 nætter frem sov jeg hver nat med naturen – i mit skønne havehus, på terrassen, på stranden, i skoven, ved fjorden, ved søen …….

Det gør noget ved mig. Det ændrer mig. For mig er det magisk at falde i søvn til naturens lyde eller stilhed, en smuk stjernehimmel, måneskin og i nat de mange stjerneskud der viste sig på himlen. Hvad gør det så ved mig? Det gør mig ydmyg, taknemmelig og i bedre kontakt med mig selv.

Ydmyg fordi jeg, når jeg forbinder mig med naturen, mærker hvor lidt jeg ved og kan i forhold til naturens intelligens. Og taknemmelig fordi jeg er en del af det. Det giver mig den største lyst til blot at overgive mig til universets storhed og prioritere anderledes i livet. Ja jeg vil endda sige, at det gør mig lykkeligere, gladere og sundere.

For jeg har en stærk tro på, at vores sundhed har direkte sammenhæng vores mentale tilstand. Ingen sygdom falder ned fra himlen, men afspejler vores mindset, livsglæde, tanker og følelser. 

Alt er muligt, den eneste der kan spænde ben eller ændre på noget er mig selv. Min evne til at ændre mit mindset. Med tro og håb. Tro på at alt er muligt og håbet om at vejen bliver en meningsfyldt rejse og at noget endnu bedre venter. Måske er det endda menneskets stærkeste redskab – tro og håb, for hvad var vi uden?

Forbundet med naturen, bliver selv kontakten til åndeverdenen stærkere. Det er for mig en naturlig del af livet, endda en uundværlig del. Her kommer troen og håbet igen – om at der er en større mening med livet end jeg umiddelbart kan se. Det gør mig nysgerrig og undrende. Gad vide hvad universet ville sende mig, hvis ikke mit mindreværd, mine traumer og mine overbevisninger til tider lavede en lang og uigennemskuelige forhindringsbane foran mig. En ting ved jeg med sikkerhed. Hvis jeg kun stræber mod det jeg kan forestille mig, vil jeg altid nøjes. For alt er muligt og hvis jeg giver slip på forventninger, går udenom forhindringsbanen og overgiver mig til universet, vil livet overraske mig på en måde jeg ikke havde drømt om. 

Åndeverdenen er også mit team af guider og forbindelse til de kære sjæle der ikke længere fysisk er blandt os. Jeg behøver ikke længes eller føle mig ensom, for de giver mig følelsen af det ubetingede og guider mig kærligt og ufordømmende i alle livets aspekter. 

Jeg er SÅ taknemlig for livet, menneskerne jeg møder på min vej, oplevelserne og læringerne. Nogle kommer måske for at lære mig om kontrol, savn eller egoisme. Andre om kærlighed, omsorg eller måske nærvær. Uanset hvilken læring, er alt et spejl af mig selv, som jeg kan lære af, hvis jeg tør. Og dét gør jeg! Love you all ❤️

Sådan går det når man har en fridag og tid til at reflektere. God dag til jer alle ☀️

Godnat fra Nissum Bredning
Godmorgen fra soveposen

“Hvis du kun stræber mod det du kan forestille dig, vil du altid nøjes.”

– Manja Vestergaard