Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Får du for lidt

17. januar | 19:00 21:30

Får du for lidt, anerkendelse, nærvær, sex, tid …

Et frisk og lidt frækt foredrag med den dygtige og erfarne sexolog Else Iseling, som er kendt for at tilgå svære tabuiserede emner med stor humor og lethed.

Else kalder en spade for en spade, så forbered dig på en spændende, eftertænksom og underholdende aften, hvor der sættes fokus på noget af det, der kan gøre en kæmpe forskel i parforholdet, og bestemt også i familien og på jobbet.

Det handler om, at blive set, hørt og værdsat.
Det handler om at turde tale åbent om sex og intimitet.
Det handler om kommunikation og om at tage ansvar.
Her kommer Else med konkrete bud på, hvordan vi bedst passer på os selv og hinanden.

Else fortæller om, hvad der sker i kroppen når vi bliver forelskede – og det uanset om vi er 15 eller 85 år. Om hvordan forelskelsen kan gå over i vedvarede kærlighed.

I foredraget kommer Else også omkring de 5 kærlighedssprog, som er så vigtige, for at vi kan forstå hinandens behov og måde at give på. Måske får du øje på forskellighederne i dit og din partners kærlighedssprog. Og dermed forståelse for hvilke misforståelser det kan give, når vores behov og måde at give og modtage er forskellige.

Else arbejder ud fra overbevisningen: Alle mennesker har uanede potentialer liggende gemt i sig – så vi skal gribe mulighederne! Det er bevidsthed og beslutninger der skaber forandringer. Om du er 20 år eller 70 år er uden betydning – det er ønsket om udvikling, der danner baggrund for det resultat du opnår. Så hold dig ikke tilbage.

Gå ikke glip af dette virkelig interessante og inspirerende foredrag, der både er alvorligt, humoristisk og under bæltestedet på samme tid. Så tag din mand, kone, datter, søn, kæreste, veninde, mor, søster, svigermor, bedstemor eller en helt anden under armen og kom med til en aften, hvor der bliver talt om det, der til tider kan være så svært.

Else har turneret rund i landet med det populære foredrag og nu er turen kommet til Holstebro. Det bliver uden tvivl udsolgt, så vent ikke for længe med at købe din billet!

Om Else Iseling:
Else arbejder i sin egen mangeårige praksis som sexolog, psykoterapeut, parterapeut, coach, underviser og foredragsholder. Hun har en Master i familie- og parterapi, er uddannet traumeterapeut og er tidligt i sin karriere uddannet sygeplejerske og jordemoder.

Hun er en yderst erfaren kvinde og er forfatter til bøgerne: ”Fy for sex” og ”A/S –Kærester” og medforfatter til: ”Hvordan ruster vi vores børn til en ukendt fremtid?”

kr.200

Manja Vestergaard

50510617

Se Arrangør hjemmeside

Borbjerg-Hvam Kultur & Fritidscenter

Hvamvej 84
Holstebro, 7500 Danmark
+ Google Maps
50510617