Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Når dyrene taler

15. januar | 19:00 21:00

Kan vi virkelig tale med dyrene? – Ja det kan vi!

Du kender sikkert til frustrationen, når dine dyr ikke trives eller når de udviser en uhensigtsmæssig adfærd, du ikke forstår. Og ikke mindst øjeblikket hvor du tænker: hvis bare jeg kunne læse deres tanker!

Men vi kan faktisk tale med dyrene, mærke deres følelser, hvordan de har det i deres fysiske krop og få svar på en lang række spørgsmål, du måske ikke troede. Det er nemlig muligt at finde ud af, hvorfor hesten ikke vil gå op i traileren, hvorfor hunden ikke vil stoppe med at gø, hvorfor katten altid tisser i sofaen og meget meget mere.

Er du nysgerrig så kom og lyt med når Manja Vestergaard denne aften fortæller om hendes egen rejse til at kunne tale med dyrene, om hvad der skal til og hvordan dyretelepati foregår i praksis. Hun vil inspirere dig til at tænke helt anderledes i din omgang med dyr og på den måde åbne op for større forståelse og et endnu stærkere og dybere samspil med dine dyr. Foredraget krydres med dejlige case historier fra dyrenes verden og rørende eksempler på, hvordan en dyretelepati kan ændre alt for både dyr og ejer. Afslutningsvis vil Manja, lave enkelte foto-telepatier blandt deltagerene.

Kom og vær med på denne spændende rejse og oplev verden med dyrenes øjne og intelligens. Du vil helt sikkert blive overrasket!

Manja arbejder til dagligt som traume-, sjæls- og psykoterapeut og med dyretelepati. Alt fra 1:1 sessioner, foredrag, workshops, selvudviklings-/meditationsforløb og uddannelse. 

Læs mere på manjavestergaard.dk eller hviskermedheste.dk

Erlinng Chriistensen

Se Arrangør hjemmeside

Terndrup Medborgerhus

Terndrup Center 6 Terndrup 9575 Danmark + Google Maps