Rejsen i dit indre – meditationsforløb

Få dyb indsigt i din indre verden og balance i den ydre med et 5 ugers online meditationsforløb. Rejsen i dit indre er en række online live meditationer som foregår i de mørke efterårs og vintermåneder hjemme i din sofa.

I de små powerfulde meditationsforløb dykker vi ned i forskellige emner med med dybe indsigtsfulde rejser i dit indre. Det er netop i denne meditative tilstand, du kan lære at finde dine egne svar, som ikke er påvirket af dine omgivelser. Du får adgang til de reneste svar fra dit indre – din sjæl. Glæd dig!

Psykoterapeut & Spirituel Rådgiver
Manja Vestergaard

Næste meditationsforløb starter: 22 november fra kl. 20.00-21.15

Hvad får du

En stærk og magisk rejse i dit indre. Dybde, forståelse, ro og nærvær med dig selv. Præcis det du behøver i en måske hektisk hverdag.

Stå stærkt i dig selv

Opnå indre ro og balance

Mærk din indre styrke

Åbn for kroppens healende kraft

Større forståelse for dine egne følelser

Mærk dine egne svar

Modtag healing fra universet

Forbind hjerte og hjerne

Se dig selv med kærlige øjne

Dyb indsigt med meditation

Rejsen i dit indre – Hjertekontakt

I denne række guidede live meditationer bevæger vi os ind i dit hjerterum og styrker din dybeste hjertekontakt. Hjertekontakten er det måske vigtigste element i forståelsen og udviklingen af dig selv. Det er vejen til din sande kerne, hvorfra du tydeligt kan mærke dine egne svar. Det er også vejen til skarpere kontakt til åndeverdenen og den telepatiske forbindelse til dyrene, hvis du dyrker denne interesse.

Jeg guider hele meditationen og den vil både foregå ind i dit indre, hvor du lærer dit inderste bedre at kende, men vi tager også på rejser ud i universet og måske i åndeverdenen.

Inden meditationen får du 10 minutters viden om hjertets kraft, energierne, hjertets samspil med hjernen og hvad det kan betyde for din hverdag at styrke denne kontakt.

Du bliver altså godt rustet til både at forstå hvorfor og vide hvordan du får åbnet op til dit hjerte.

Rejsen i dit indre – Heal din krop

I denne række guidede live meditationer har vi fokus på kroppens healende kraft. Sygdom og ubalancer i kroppen er ikke tilfældige. Vi består alle af energi og med vores tanker og overbevisninger kan vi blokere for, at livsenergien frit kan flyde i kroppen – hvilket både skaber stress og sygdom.

Vær med i denne meditations serie og få større forståelse for hvad der sker i din krop. Lær at genskabe energibalancen og forbyg blokeringer.

Inden hver meditationen får du 10 minutters viden om kroppens kraft, energierne og hvad du kan gøre i hverdagen for at styrke dit fysiske og mentale helbred, så du forstår og mærker hvordan du sætter gang i din egen selvhelbredende kraft og tager universets energier til hjælp.

Er det nu du skal starte din indre rejse?

Udtalelser om Manja vestergaard

Taaaaark for i går – viduuuunderliiiig session! Er du vimmer en fed energetisk oplevelse! Jeg er i gang med at forsøge at implementere dine råd her i dag og fik sørme afværget en lurende morgenmigræne. Det er jo FANTASTISK!!

– Lisbeth Rishøj, Storevorde

Enestående smuk og berigende oplevelse som rørte mig dybt ind i sjælen. En fuldstændig enestående, rørende, dyb og vild rejse ind til og i mit hjerterum med din åbne, præcise, kærlige guidning, der gjorde det muligt. Det jeg mødte, så, mærkede og oplevede derinde rørte mig dybt – især invitationen til sjælen om at komme tilbage. Oplevelsen arbejder fortsat i min krop, sind og sjæl.

Det var ret vildt at det kunne føles sådan, selvom vi ikke var i samme rum. Nu vil jeg nyde følelsen i min krop, sind og sjæl. Ja hvor vildt at du mærker mig så meget, ja det føles næsten som om vi er i samme rum.

– Inger Bothmann Ravn, Ribe

Praktisk

Kr. 699,-

5 aftener af hver ca. 75 min. varighed.

Tænd stearinlysene, sæt dig godt tilrette og vær med når vi mødes hjemme i sofaen 5 aftener.

Kl. 20.00-21.15 den 22 og 29 november. 6, 13, 19 december. (Tirsdage pånær den sidste der er en mandag).

Tilmeld dig ved at følge linket herunder.

Glæder mig til at guide din rejse!